Hvad er det bedste skib?

Hvad er det bedste skib?

Der findes så mange krydstogtskibe, at der findes et for enhver smag. Stort, småt, luksuriøst, primitivt… Det er umuligt at sige, hvilket skib der er det bedste.

Jeg har en personlig favorit baseret på de mange skibe jeg har sejlet med og besøgt i havn. Inden man udråber et skib til at være det bedste er der nogle overvejelser man skal gøre sig:

Er det vigtigt at skibet kan besøge små ukendte havne? Eller skal det være så stort, at jeg måske ikke når at spise i alle restauranterne på en uge? Vil jeg gerne se et Broadway-show hver aften? Eller vil jeg gerne sidde med en stille drink og se solen gå ned i horisonten? Hvor vil jeg gerne sejle hen? Skal jeg have børn med?

Amerikanske Royal Caribbean International står for masser af aktiviteter ombord, spanske Pullman Tours tilbyder kulturelle krydstogter og tyske Aida har kun buffetrestauranter.

Har du selv et favoritskib?