Conference.Cruises

Om Krydstogt.nu

Krydstogt.nu er en opfordring. En opfordring til alle om at tage på en fantastisk og spændende ferie.

Jeg hedder Svend Dalgaard og kalder mig CruiserByHeart. Jeg har været på krydstogt i Caribien, Alaska og Middelhavet … og har altid det næste krydstogt i støbeskeen. Jeg har været fascineret af krydstogter gennem de sidste 25 år og har læst alt hvad der er værd at læse. Set alle de film om krydstogter, der er værd at se. Og været ombord på et stort antal krydstogtskibe.

Med krydstogt.nu er det mit håb at min fascination af denne ferieform vil smitte og at du vil kaste dig ud i at opleve en ferieform, der er sprængfyldt med oplevelser.

[contact-form subject=’Krydstogt.nu’][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]